Beste leden van Biljartvereniging De Bun.

3-banden “competitie” zomer 2023

Net zoals vorige jaar komt er weer een 3 – banden “competitie”, maar dan wel in ander opzet.

Gespeeld zal worden in de periode 8 mei – 16 augustus. Dit zijn 15 weken en er wordt alleen gespeeld op de woensdagavonden. De bedoeling van dit event is om binding te houden met de club tijdens de wedstrijd loze maanden, maar ook om te proberen elkaar beter te maken. Om dit voor elkaar te krijgen moet je spelen tegen spelers van gelijk of gelijkwaardig niveau. Vandaar dat er vanaf deze opzet is gekozen om te spelen met 2 poules.

De indeling van de poules zal plaatsvinden naar aanvangs moyenne. In ieder poule komt een gelijk aantal deelnemers. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal gekeken worden hoe vaak een poule volledig gespeeld zal gaan worden. Dit om te voorkomen dat wij een maand later al klaar zijn met deze zomercompetitie. Dit wordt op tijd gecommuniceerd.

16 augustus zal de laatste speelavond zijn en die avond worden dan de kruisfinales en de finale gespeeld. Nr 1 van poule A speelt tegen nr 2 van poule B en de nr 2 van poule A speelt tegen de nr 1 van poule B. De winnaars spelen dan voor de uiteindelijke zomerkampioenschap.

Het zou leuk zijn als een ieder die avond zijn keu thuis laat en de spelers die zich geplaatst hebben komen aanmoedigen.

Ik zal de verwerking op de Excel bladen, net zoals vorig jaar, weer voor mijn rekening nemen. Maar omdat ik ook de tijd nodig heb om iets te gaan maken in excel, wil ik voorstellen dat de inschrijving sluit op zaterdag 22 april. Aanmelden kan via mij (bosg@casema.nl)of via iemand van het bestuur, die dan wel zorgen dat het bij mij komt.

Gerton.