Ben van der Schaal kampioen regio derde klas Libre, Jacob van Leeuwen tweede

Klik op een afbeelding voor een grotere weergave.


In de krant

Wij hebben genoten van de twee bun leden die gisteren en vandaag in Almere gewestelijke kampioenschap hebben gespeeld en hoe op 0,04 honderste na waren ze beiden kampioen. Nu is Ben v.d. Schaal de echte kamploen en mag dan ook in Januari voor de landelijke gaan spelen in Leusden en met net zoveel supporters kan het haast niet anders of hij wordt ook daar KAMPIOEN. Wij wensen hem veel succes toe en de nr. 2 Jacob van Leeuwen niet minder gefeliciteerd want jij hebt niet minder gespeeld het was echt geweldig. Wat een fijne middag hebben jullie ons bezorgd.
J.v.O


Graag wil ik alle supporters van de Bun bedanken voor hun aanwezigheid bij de gewestelijke finale libre 3e klasse. Het leeuwenaandeel van de supporters waren weer de Bun leden te veel om alle namen op te noemen. maar mede namens Jakob, bedankt voor jullie steun.
Ben.
Ben en Jacob van harte gefeliciteerd met jullie prestatie. Grote klasse.
Gerton.
Leuk Ben & Jacob om zo iets te presteren. Leuk bijzonder leuk. Van harte gefeliciteert.
Een Bun speler.
ben en jacob top prestatie gefeliciteert
Hans Kos
Ben en Jacob van harte gefeliciteerd ik kon helaas niet aanwezig zijn.
Johan Dohmen.
Mijn papa kampioen! Ik heb al heel wat wedstrijden gezien, maar de laatste ronde van afgelopen zondag in Almere tijdens de regiofinale was met stip de allerspannendste wedstrijd ooit!
Wat ongelooflijk cool heeft papa de wedstrijd uitgespeeld met zoveel ogen op hem gericht. Super!!
Op naar Leusden!!
Renée.