Website van De Bun, zoals overgenomen van de vorige webmaster: Harjan Hooijen

                Huizer BiljartVereniging "De Bun"

Start
Bestuur
Lidmaatschap
Contactgegevens
Activiteiten
Competitie
Nieuwbouw
Fotogalerij
Standen

Prettige Kerst

Gelukkig 2002

Wie zijn wij?

Biljartvereniging "De Bun", opgericht op 7 oktober 1974, is een zelfstandige vereniging bestaande uit ca. 75 leden in de leeftijd van 21 tot 80 jaar. 

Van deze leden spelen er ca. 40 in teams die deelnemen aan de biljartcompetitie van de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond, district `t Gooi. Deelname aan deze competitie is op geheel vrijwillige basis.

Ook wordt er jaarlijks een clubcompetitie gehouden welke bestaat uit twee spelsoorten: libre en bandstoten. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon gezellig met elkaar een partijtje te biljarten.

In onze accommodatie hebben we de beschikking over 4 wedstrijdtafels en een bar. Deze bar wordt in eigen beheer geŽxploiteerd. De clubavonden zijn van dinsdag t/m vrijdag.

Maandagavond is gereserveerd voor het spelen van de bondscompetitie en eventueel door de vereniging te organiseren evenementen zoals (onderlinge toernooien, persoonlijke kampioenschappen etc.).

Ook kan er door de leden overdag gebiljart worden van maandag t/m zaterdag. Van deze mogelijkheid wordt vooral door onze senioren veel gebruik gemaakt. Zij hebben hiervoor tevens een eigen recreantencompetitie die ook door de K.N.B.B. georganiseerd wordt.

In September 2000 hebben wij ons, tijdelijk, nieuwe onderkomen betrokken in het "3in1" gebouw, dit ter overbrugging van de periode waarin ons nieuwe clubgebouw gebouwd gaat worden dat begin 2002 gereed moet zijn.

Terug naar boven

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 22-12-01. (index)