Han Kroeskamp districtskampioen libre 4e klasse (in Weesp)

Klik op een afbeelding voor een grotere weergave.Namens BV Rapiditas bedankt ik de spelers van BV De Bun voor hun sportieve inzet tijdens de district finale 4e klas libre klein. Ook wil ik de supporters van Bun bedanken voor hun geweldige support tijdens deze finale. Mede dankzij jullie hebben we een van de spannendste finales, die ik mee meegemaakt heb in ons Klubhuis, van de laatste jaren gezien.
Ook wil ik Han Kroeskamp nogmaals feliciteren met zijn kampioenschap en hem veel succes toe wensen in de regio finale.
Paul Bouwhuis wedstrijdl(ij)der BV Rapiditas
Een prachtige "de Bun" finale gisteren bij de 4e klas libre in de "huiskamer" van Rapiditas. Han Kroeskamp en Piet de Groot maakte er een echte finale van met alles erop en eraan.
Han maakte de parij uit en was daarmee kampioen, klasse!
En toen de gelijmakende beurt. Piet moest er nog twee maken en als hij dat zou doen werd hij tweede en ook geplaatst voor de gewestelijke finale. De aquitstoot was geen probleem en toen een patroon waar diverse opties mogelijk waren. Piet maakte de keus om er een driebander van te maken. Helaas, het was een halve centimeter maar toch echt mis. Hierdoor gaat Paul van der Pas als tweede door. Zeker verdiend want zijn moyenne was aanmerkelijk beter dan dat van Piet. Neemt niet weg dat Piet, in zijn eerste jaar in de deze klasse, zich zeer goed heeft verweerd. Prachtige sport met veel Bunsupporters bij een goed georganiseerde en gezellige finale bij Rapiditas.
De gewestelijke finale wordt gespeeld bij 't Centrum in Ankeveen op 6, 7 en 8 december.
Groet, een supporter.