VERSLAG CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2009-2010
LIBREKAMPIOENEN
De "overdagkampioen" is Bert Lazoe, hij wist 8 van de 11 partijen in winst om te zetten en bleef nummer twee één punt voor. Er deden 12 spelers aan deze competitie mee.
De dinsdagavond werd gewonnen door Johan van Oostrum hij won 14 van de 16 partijen en was duidelijk de sterkste deze competitie.
Op de donderdagavond is de winnaar Hans van Paridon. Er streden dit jaar 16 spelers om de titel. Als de spelers uit de stand zouden zijn gehaald die niet alle partijen hebben gespeeld, zou de eindstand slechts TWEE PELERS bevatten. Jammer dat niet iedereen het clubkampioenschap serieus neemt, want dan zouden alle partijen zijn gespeeld.
Op de vrijdagavond kostte het wel veel moeite om de partijen gespeeld te krijgen en dat terwijl op deze avond slechts 8 spelers aan de competitie deelnamen. Hier zou eerder een dubbele competitie worden verwacht. De winnaar van de vrijdagavond is Hans Walraven geworden met een ruime voorsprong op nummer twee, Tinus Clement. Door afzegging van Hans Walraven heeft Tinus Clement de vrijdagavond vertegenwoordigd tijdens de finale.
Eindstand Clubkampioenschap Libre 2009-2010
1e Johan van Oostrum - 6 punten
2e Hans van Paridon - 4 punten
3e Bert Lazoe - 2 punten
4e Tinus Clement - 0 punten
BANDSTOTEN
De winnaar van de eerste bandstootcompetitie overdag werd Piet van Engelen. Er deden 10 spelers mee aan deze competitie. Helaas moest Wim Vlaanderen door een vervelende val de competitie staken, hij was de enige die Piet nog van de winst had kunnen beroven. Piet won 8 van de 9 partijen.
Bandstootkampioen op dinsdagavond werd deze competitie Joop van Beek, hij was dit keer de sterkste van 16 spelers.
Winnaar op donderdagavond is Henk Bayle, de 17 spelers zijn er niet in geslaagd de competitie dit jaar uit te spelen. Slechts drie spelers hebben alle partijen gespeeld, een laagterecord voor de donderdag.
Op de vrijdagavond was de animo niet groot voor het bandstoten, slechts zes spelers streden om de titel, zodat van een competitie eigenlijk niet echt gesproken kan worden. Er moesten slechts 5 partijen worden gespeeld en zelfs dat werd met moeite gehaald.
Tim Bout werd op het nippertje de winnaar.
Eindstand Clubkampioenschap Bandstoten 2009-2010
1e Joop van Beek - 4 punten (95,03%)
2e Henk Baylé - 4 punten (94,69%)
3e Piet van Engelen - 2 punten (81,90%)
4e Tim Bout - 2 punten (72,31%)
DRIEBANDEN
Aan het Driebandentoernooi hebben dit jaar 27 spelers meegedaan in vier poules. Na de voorrondes plaatsten zich 8 spelers voor de finale, die in drie avonden werd gespeeld volgens het AVE systeem. Kampioen 2009-2010 werd verrassend Eugene Stuik.   
ANNONCEERTOERNOOI
Winnaar van het annonceertoernooi werd Hans Kos, hij versloeg Wim de Vries in een spannende finale met slechts één carambole verschil.
HOOGSTE SCORE MOYENNE
Dit levert altijd weer een verrassende winnaar op, door de formule heeft iedereen kans deze trofee te veroveren, omdat het resultaat van de gehele competitie de eindstand bepaalt.
1e Ben Boumans serie120 - 19,925
2e Wim Brittijn serie12 - 17,063
3e Piet Hondeveld serie6 - 16,819
4e Wim de Rooij serie49 - 13,758Joop van Beek


1 mei 2010