Wim Loman gewestelijk kampioen

Wim Loman is er in geslaagd om in het weekend van 6, 7 en 8 februari gewestelijk kampioen 1e klasse libre te worden. In een spannende finale stond hij voor het ingaan van de laatste ronde op de 3e plaats. Zijn tegenstander stond met 2 punten voorsprong op de 1e plaats. De nummer 2 in de ranglijst E. Hofman had 1 punt voorsprong. Dus onze Wim moest zelf winnen en was afhankelijk van de wedstrijd op de andere tafel.

Dat winnen deed Wim, in 14 beurten maakte hij zijn partij tegen C. Liu Hing af. Spannend was wat Hofman op de andere tafel zou doen, de zenuwen werden hem duidelijk te veel, hij verloor zijn partij.
Dus om met de Gewestelijk vertegenwoordigster te spreken, 2 honden vechten om een been en Wim loopt er mee heen.

Wim van Harte Gefeliciteerd.

Jammer dat je de Gewestelijke finale 2e klas Bandstoten moet laten lopen, omdat in datzelfde weekend het Nederlands Kampioenschap 1e klas Libre wordt gespeeld in Kloosterzande naar men zegt in Friesland, maar ik heb mijn bedenkingen, het zou ook wel een zeeland kunnen zijn.

We wensen je daar alle succes.
En we zijn trots op je.

Wim de Rooij.


Hierbij wil ik W.Loman nogmaals feliciteren met het behalen van zijn Kampioenschap in de 1e klas libre namens het bestuur gefeliciteerd Willem en succes in de Nationale Finale.

Henk van Welie.

Vorige pagina